Nye både

Vi sælger ikke kun både –
vi gør drømme til virkelighed
Nye glade bådejere hver dag Tempo Bådsalg A/S Klart skib...
På Ishøj havn får sejlerdrømmene nyt liv med velholdte flagskibe og helt nye drømmebåde. Her står oplevelserne til søs, i en god og reel handel med erfarne bådkendere ved roret. Mindst én båd om dagen får en ny glad ejer og mange kunder bliver stamkunder efterhånden som drømmene vokser. Tempo Bådsalg A/S har Henrik Jørgensen, Gert E. Sørensen og Stewart Moeliker-Twigg ved roret tilsammen har de mange års erfaring- både som sejlere og som bådhandlere. Dertil kommer en besætning af dygtige og dedikerede bådfolk. Det er vigtigt at drømmebåden er sejlklar og i orden. Derfor har Tempo Bådsalg egen service- og klargøringsafdeling med erfarne servicefolk, der først går fra borde, når de kan melde "Klart skib". Tempo Bådsalgs servicevogne kommer over hele landet
 
 

JEANNEAU - SEJLBÅDE I SÆRKLASSE

Det franske Jeanneau værft fremstiller både velsejlende og velindrettede sejlbåde fra 30 fod helt op til 57 fod. Jeanneau bådeværftet er et af verdens største og kendt for gennemført håndværk og en meget høj kvalitet. Jeanneau-værftet bygger hvert år mere end 4500 både.

Se mere om Jeanneau her.

WINDY - DEN ULTIMATIVE SPORTSCRUISER

Windy er ikke bare utrolig flot og velsejlende, men også gennemført ned til mindste detalje. Windy er det ypperste af norsk skibsbyggeri med tradition for store søstærke både. Windy fås i størrelser fra Kharma på 26 fod helt op til Zephyros på 58 fod.

Se mere om Windy her.

SAGA BOATS – NORSKE HT OG CABIN CRUISERS

Norske halvplanende ferie og weekend cruisere. Saga har siden 1960 bygget motorbåde i høj kvalitet hvor lokale traditioner med godt håndværk og bedst mulige sejlegenskaber er sat i fokus. Saga serien spænder fra 32 til 41 fod.

Se mere om Saga Boats her.

PRESTIGE - SOM NAVNET SIGER….

Prestige er konsekvensen af, at Jeanneau ikke bare forstår at bygge sejlbåde i særklasse, men også eksklusive motorbåde. Prestige er i dag både en elegant stil og et globalt brand. Prestige serien er tilgængelig i tre forskellige model linjer: Flybridge, Express og Sport Top.

Se mere om Prestige her.

CHRIS CRAFT

Chris Craft er kendt verden over som værende USA´s mest eksklusive mærke inden for motorbåde. Chris Craft har produceret motorbåde siden 1874 og bådene er, med sin klassiske heritage stil og sit gennemførte design og finish, helt unikke og adskiller sig markant fra alle andre amerikanske mærker..

Se mere om Chris Craft her.

Saga Boats Chris Craft prestige Windy Jeanneau

Tempo Bådsalg A/S | Søhesten 1 C, Ishøj Havn, 2635 Ishøj |
Tlf.: 43 73 73 95 | post@tempobaadsalg.dk